БНП

Париба

**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Доставки и плащания

Винаги изпращаме нашите продукти с опция за преглед и тест. Доставката се използва само след потвърждаване от страна на клиента към нашия сътрудник. Може да попитате за наличност на посочени телефони, чрез имейл, чрез онлайн платформа за чат или чрез Viber, на посочения номер за контакти. Извършваме доставки единствено до офис на Еконт. Срокът за доставка обикновено е между 24 и 72 часа. Поръчки, направени от 9:00 ч до 16:00 ч, се обработват и изпращат на същия ден (ако артикулът е наличен). Доставянето на посочения от клиентски адрес или до офис на куриерска фирма е на следващия ден или по график на куриерата. Поръчки, направени след 16:00 ч, се обработваме и изпращаме на следващия работен ден. Тези, направени през почивни и празнични дни, се обработват на първия работен ден. Предлагаме и лично получаваме в нашите магазини, като в този случай клиентът не иска нищо за доставка, независимо от поддържането на поръчката на продукта.

Плащания:

  1. Доставката при покупка на часовници и бижута над 59.90лв. е безплатна до офис на Еконт.
  2. Продукти на промоционални цени не могат да бъдат закупени на изплащане през TBI bank.
  3. Доставка при покупка на аксесоари е за сметка на клиента.
  4. При замяна на продукта доставката и в две посоки е за сметка на клиента.
  5. Ако при доставката клиентът откаже поръчката, транспортните разходи и в двете посоки са за сметка на клиента.
  6. Ако желаете да използвате услугата "Гравиране", е необходимо авансово заплащане на 50% от стойността на часовника + гравиране към него!
  7. Доставката за продукти закупени на изплащане през TBI bank е за сметка на клиента.
  8. Предлага се доставка само до офис на Еконт.

Екипът на Alltime.bg се старае да актуализира наличността на предлаганите продукти. Моля да не извините, ако Вашата поръчка не може да бъде изпълнена, поради неналичие на артикула.