**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Доставки и плащания

Винаги изпращаме нашите продукти с опция преглед и тест. Доставка се извършва само след потвърждение от страна на клиента към наш сътрудник. Може да попитате за наличност на посочения телефон, по имейл, чрез онлайн платформата за чат или през Viber, на посочения номер за контакти. Извършваме доставки единствено до офис на Еконт. Срокът за доставка обикновено е между 24 и 72 часа. Поръчки, направени от 9:00 ч до 16:00 ч, се обработват и изпращат на същия ден (ако артикулът е в наличност). Доставянето до посочения от клиента адрес или до офис на куриерска фирма е на следващия ден или по график на куриера. Поръчки, направени след 16:00 ч, се обработват и изпращат на следващия работен ден. Тези, направени през почивни и празнични дни, се обработват на първия работен ден. Предлагаме и лично получаване в нашите магазини, като в този случай клиентът не дължи нищо за доставката, независимо от стойността на поръчания продукт.

Плащания:

  1. Доставката при покупка на часовници и бижута е безплатна до офисите на Еконт за цялата страна, без значение размера на сумата за плащане.
  2. Доставка на часовник, закупен на лизинг чрез TBI, е за сметка на клиента в двете посоки (към ALLTIME.BG се връщат копие на лична карта, декларация, подписан договор).
  3. Доставка при покупка на аксесоари е за сметка на клиента.
  4. При замяна на продукт доставката и в двете посоки е за сметка на клиента (двупосочна пратка).
  5. Ако при доставката клиентът откаже поръчката, връщането е за сметка на клиента.

Екипът на Alltime.bg се старае да актуализира наличността на предлаганите продукти. Моля да ни извините, ако Вашата поръчка не може да бъде изпълнена, поради неналичност на артикула.