БНП

Париба

**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Как да направите своята поръчка чрез TBI и условия за кандидатстване

TBI Bank е част от групата TBIF Financial Services B.V, към която принадлежат и утвърдената на българския пазар марка TBI Rent. През 2016 г. TBIF Financial Services става част от групата за ритейл кредитиране 4finance Holding. 4finance е една от най-големите и бързо развиващи се групи за онлайн и мобилно кредитиране на физически лица.

Alltime.bg има сключен договр с TBI и в това си право предоставя стоки на изплащане чрез TBI Bank. Условията, на които ползвателят следва да отговаря, за да му бъде отпуснат кредит, се определят едностранно от финансовата институция, съобразно кредитната й политика. Alltime.bg не участва по какъвто и да е начин в кредитирането на покупката, както и в което и да е от отношенията във връзка с кредитирането, включително, но не само в определянето на условията за кандидатстване за кредит, одобрението или отказа за кредитиране, определянето на условията и срока на договора за кредит, в случай на неизпълнение - в предприемането на предвидените в закона действия, свързани с принудително изпълнение и др. Alltime.bg не е представител и не извършва посредническа дейност в полза, на която и да е търговска банка. Кандидатстването се извършва само онлайн, чрез сайта www.alltime.bg, посредством кликване върху бутона “купи на изплащане”, след което се следва предвидената процедура.

За стоков кредит могат да кандидатстват:

*Физически лица, пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи в България чуждестранни граждани с регулярни доходи.

ОДОБРЕНИЕ: до 60 минути;
СРОК: от 3 месеца до 36 месеца;
РАЗМЕР: от 100 лева до 7 500 лева.

Погасяване на задължения:

- По банков път;
- В офис на банката;
- Чрез сайта www.ePay.bg (код на търговец: 65 000);
- През банкомат, чрез системата B-pay (код на търговец: 65 000);
- През касите на Easy Pay и чрез иновативната услуга "Бързо погасяване".

Основни стъпки в процеса на онлайн кредитиране:

Изберете стоката/ите, която/които искате да закупите на изплащане и изберете "Купи на изплащане".
С помощта на специално разработен TBI калкулатор изберете срок, който се явява най-удобния за Вас вариант за погасяване, след което системата автоматично ще изчисли всички полета на калкулатора.
За да продължите напред трябва да дадете своето съгласие за обработка на личните си данни. Запознайте се с документа „Искане декларация за потребителски кредит” и маркирайте полето за "Съгласие". При съгласяване Вие изрично разрешавате обработване на личните Ви данни в качеството си на кредитоискател. ”ТИ БИ АЙ Банк” ЕАД е администратор на лични данни, регистриран надлежно съгласно ЗЗЛД.
След това се попълва форма със следните данни – име, ЕГН, телефон за връзка, имейл, адрес. Всеки клиент трябва да маркира, че приема Общите условия за онлайн покупка. Клиентът потвърждава поръчката и се информира от alltime.bg за становището (работно време на “ТИ БИ АЙ Банк” ЕАД от 9:00 ч до 19:00 ч.). Възможно е също служител на TBI да се свърже с Вас за допълнителна информация, в искането за финансиране.

Инструкции за подписване от клиента към търговеца:

Доставката на закупени на изплащане часовници от www.alltime.bg се извършва само след като Alltime.bg бъде уведомен от финансовата институция, че кандидатът е одобрен, с предмет „кредитиране“, в пълен размер на съответната поръчка. Срокът за доставка е от 24 ч до 72 ч и започва да тече от момента, в който Alltime.bg получи уведомлението по предходното изречение и се свърже с кандидата. Доставката е за сметка на клиента и е с включена опция преглед и тест. Ако желаете връщане на продукта, то също е за сметка на клиента.