БНП

Париба

**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Гаранция и случаи, които не покриват гаранцията

Стандартната гаранция на предлаганите часовници в нашия онлайн магазин е 2 години и започва да тече от датата на закупуване на часовника. Гаранцията важи след представяне на гаранционната карта, издадена при покупката. За правилната употреба на закупения от Вас часовник/аксесоар, моля прочетете внимателно ръководството за експлоатация, което получавате заедно с Вашата покупка. Претенции за неокомплектованост на продукта се обслужват само в момента на неговото получаване. Доставчикът не носи отговорност за съхранението на информация на Купувача, както и за нейното възстановяване, в случаите на нейната загуба.
Гаранционната карта обслужва механизма и батерията, при ръчните часовници. Гаранционният срок спира да тече през времето, необходимо за сервизиране на модела. Времето за обслужване на гаранцията е до 30 работни дни.

При получаване на рекламация ние оглеждаме и констатираме видими наранявания, получени от притежателя, за които не носим отговорност. Моля преглеждайте Вашия часовник преди да предявите рекламация. Транспортните разходи при предявяване на рекламация и в двете посоки са за сметка на клиента.

Гаранцията не се отнася в следните случаи:

 1. Опит за отстраняване на дефекта от потребителя или трети лица.
 2. Счупено стъкло.
 3. Външни наранявания по часовника.
 4. Промяна в цвета на часовника, поради неправилна употреба.
 5. Отчупен или издърпан бутон за сверяване.
 6. Неправилна употреба на коронката.
 7. Скъсана или откачена каишка/верижка.
 8. Деформации по корпуса.
 9. Липса на елементи.
 10. Наранявания от удар/падане.
 11. Отклонение в точността по-малко от (+)(-) 30 секунди на денонощие за механични часовници.
 12. Отклонение в точността по-малко от (+)(-) 20 секунди на месец за кварцовите часовници.
 13. Неспазване на степента на водоустойчивост, отбелязана в гаранционната карта и на часовника.