Поръчка през БНП ПАРИБА

БНП

Париба

**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Как да направите своята поръчка чрез БНП ПАРИБА и условия за кандидатстване

БНП Париба Лични Финанси предлага достъпен потребителски кредит за закупуване на стоки на изплащане. Те са лидер в потребителското кредитиране в България и Европа. БНП Париба – една от най-стабилните банки в света и отговорен финансов партньор за онлайн и мобилно кредитиране на физически лица.

Alltime.bg има сключен договр с БНП Париба Лични Финанси и в това си право предоставя стоки на изплащане чрез БНП Париба Лични Финанси. Условията, на които ползвателят следва да отговаря, за да му бъде отпуснат кредит, се определят едностранно от финансовата институция, съобразно кредитната й политика. Alltime.bg не участва по какъвто и да е начин в кредитирането на покупката, както и в което и да е от отношенията във връзка с кредитирането, включително, но не само в определянето на условията за кандидатстване за кредит, одобрението или отказа за кредитиране, определянето на условията и срока на договора за кредит, в случай на неизпълнение - в предприемането на предвидените в закона действия, свързани с принудително изпълнение и др. Alltime.bg не е представител и не извършва посредническа дейност в полза, на която и да е търговска банка. Кандидатстването се извършва само онлайн, чрез сайта www.alltime.bg, посредством кликване върху бутона “купи на изплащане”, след което се следва предвидената процедура.

За стоков кредит могат да кандидатстват:

*Физически лица, пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи в България чуждестранни граждани с регулярни доходи.

- Размер на кредита от 100 до 12 000 лв.
- Срок на изплащане от 3 до 48 месеца
- Само срещу лична карта
- Без поръчител
- Възможност за избор на първоначална вноска
- Гратисен период от 15 до 45 дни
- За всички лица навършили 18години

Погасяване на задължения:

*Вноските се правят всеки месец, преди датата на плащане в погасителния план

- Безплатно на Cashterminal – в цялата страна 
- Безплатно с микросметка в ePay чрез сайта www.epay.bg 
- На банкомат чрез услугата B-pay
- В удобен за Вас офис на EasyPay – офиси в цялата страна Посоченитеметоди са приложими само в случай, че не са настъпили промени по първоначалните параметри на договора и погасителния план
- По банков път

Основни стъпки в процеса на онлайн кредитиране:

Изберете стоката/ите, която/които искате да закупите на изплащане и изберете "Купи на изплащане".
С помощта на специално разработен БНП Париба Лични Финанси калкулатор изберете срок, който се явява най-удобния за Вас вариант за погасяване, след което системата автоматично ще изчисли всички полета на калкулатора.
За да продължите напред трябва да дадете своето съгласие за обработка на личните си данни. Запознайте се с документа „Искане декларация за потребителски кредит” и маркирайте полето за "Съгласие". При съгласяване Вие изрично разрешавате обработване на личните Ви данни в качеството си на кредитоискател. БНП Париба Лични Финанси е администратор на лични данни, регистриран надлежно съгласно ЗЗЛД.
След това се попълва форма със следните данни – име, ЕГН, телефон за връзка, имейл, адрес. Всеки клиент трябва да маркира, че приема Общите условия за онлайн покупка. Клиентът потвърждава поръчката и се информира от alltime.bg за становището (работно време на “БНП Париба Лични Финанси" от 9:00 ч до 18:00 ч.). Възможно е също служител да се свърже с Вас за допълнителна информация, в искането за финансиране.

Инструкции за подписване от клиента към търговеца:

Доставката на закупени на изплащане часовници от www.alltime.bg се извършва само след като Alltime.bg бъде уведомен от финансовата институция, че кандидатът е одобрен, с предмет „кредитиране“, в пълен размер на съответната поръчка. Срокът за доставка е от 24 ч до 72 ч и започва да тече от момента, в който Alltime.bg получи уведомлението по предходното изречение и се свърже с кандидата. Доставката е за сметка на клиента и е с включена опция преглед и тест. Ако желаете връщане на продукта, то също е за сметка на клиента.