Дамски часовници Daniel Klein – Нова ежедневна колекция Premium

БНП

Париба

**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Дамски часовници Daniel Klein – Нова ежедневна колекция Premium

Дамски часовници Daniel Klein – Нова ежедневна колекция Premium 

Дамски часовници Daniel Klein - За марката

 Daniel Klein е италианска марка за часовници, чието мото, заложено от създаването на компанията през 1998 г., е запазено и до днес „Мода за всички“ може да се намери и в предлаганите от нас дамски часовници https://alltime.bg/chasovnici/womens-watches.html?manufacturer=105. Моделите, предлагани от марката, се характеризират с атрактивни дизайни, цветови комбинации, обвързани с настъпващите световни тенденции. Това тласка Daniel Klein напред в часовниковата индустрия, а достъпните цени на часовниците ги нареждат сред популярните и предпочитани аксесоари, в над 65 страни по света. Марката залага повече на модното украшение, наложило се в днешни дни като необходимост, не само на официални поводи, а и като част от ежедневната ни визия. Седалището на компанията се намира в Хонк-Конг, което й позволява да контролира и прецизира всеки един детайл и етап от производството на часовниците. По този начин, предлаганите продукти на Daniel Klein ни носят едновременно желания модерен стил и качество, до което може да се докосне всеки, чрез достъпни цени.

Часовници Daniel Klein –  ежедневна колекция Premium

 Днес ще ви запознаем с най-актуалната дамска колекция часовници за 2021г. на марка Daniel Klein Premium https://alltime.bg/catalogsearch/advanced/result/?manufacturer%5B0%5D=105&name=Premium&price%5Bfrom%5D=&price%5Bto%5D=&product_list_order=watch_collection&sku=&watch_gender%5B0%5D=10&product_list_limit=60  дамски часовници, които се отличават с абсолютно нова визия, като производителите залагат на най - новите тенденции за пролет/лято 2021г. с които всички погледи ще спират във вас.  Днес в статията ще се спрем на най – актуалните модели за сезона и цветови комбинации в колекция Daniel Klein DK.1.12759

Daniel Klein DK.1.12759-2Daniel Klein DK.1.12759-3

Основни предимства на колекция Часовници Daniel Klein DK.1.127592 год. Гаранция на батерията и механизма

  • 2 год. Гаранция на батерията и механизма
  • Размер на корпуса 34 mm
  • Изработени са от висококачествена матална сплав
  • Водоустойчивост 3 bara
  • Моделите разполагат с допълнителен акцент от инкрустирани кристали, разположени върху корпуса

Представената колекция в статията дамски часовници Daniel Klein DK.1.12759, можете да закупите при нас, в онлайн магазин за оригинални часовници https://alltime.bg/ на цени започващи от 98.00лв., с възможност за безплатна доставка до офис на Еконт, с опция преглед и тест преди заплащане.