Мъжки часовници Q&Q – Нова ежедневна колекция S394J

БНП

Париба

**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Мъжки часовници Q&Q – Нова ежедневна колекция S394J

Мъжки часовници Q&Q – Нова ежедневна колекция S394J

Мъжки часовници Q&Q - За марката 

  Q&Q може да бъде подходящ часовник на китката ви във всяка обстановка от живота ви. Предлагат се в голям асортимен серии подходящ за всеки изискан вкус: спортни, ежедневни, елеганти. Независимо дали сте на работа в офиса през седмицата, излизате с приятели или сте облечени за парти през уикенда, всеки от часовниците от широката гама от нашите колекции. От 1976 г. насам, над 500 милиона Q&Q часовници са закупени и обичани от хора в над 120 страни. Q&Q означава „Качество и количество“. Това означава, че комбинират тези черти, като продават качествени, надеждни часовници, използвайки японска изработка в количества за хора по целия свят.

Часовници Q&Q – колекция S394J

За да не пропуснем и мъжете с по ежедневен стайлинг с предпочитания за множество функции е време да предложим и мъжки часовници Q&Q Collection S394J https://alltime.bg/catalogsearch/result/?q=S394J 
Мъжките ежедневни часовници от серията са с основен сребрист цвят и с акценти от четири цвята разположени върху корпуса. В следващите линкове ще ви предложим три от най желаните цветове от мъжките ежедневни часовници Q&Q Collection S394J

Q&Q S394J202YQ&Q S394J222YQ&Q S394J212Y
Основни предимства на колекция Часовници Q&Q S394J
  • Часовниците са с със следните характеристики:
  • Изработени са изцяло от висококачествена благородна стомана
  • Размер на корпуса 42мм.
  • Стъкло от минерал – кристал
  • Фосфоресциращи стрелки и индекси
  • Водоустойчивост 10bara
  • Разполага също така с Хронометър и 12/24 часов формат

Представената колекция в статията мъжки ежедневни часовници Q&Q S394J, можете да закупите при нас, в онлайн магазин за оригинални часовници https://alltime.bg/ на цени започващи от 108.00лв., с възможност за безплатна доставка до офис на Еконт, с опция преглед и тест преди заплащане.

Харесайте нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/watches.alltimebg