Дамски часовници Q&Q – Нова елегантна колекция CE01J

БНП

Париба

**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Дамски часовници Q&Q – Нова елегантна колекция CE01J

Дамски часовници Q&Q – Нова елегантна колекция CE01J  

Дамски часовници Q&Q - За марката

  Предлагайки голям избор от дизайни и колекции на световноизвестната марка Q&Q, можете да намерите часовник, който да отговаря на всички ваши изисквания, вкус и поводи. В допълнение към тяхната философия „Радост“ може да се намери и в предлаганите от нас дамски часовници https://alltime.bg/chasovnici/womens-watches.html?manufacturer=106 Успехът на Q&Q през последните 50 години се дължи на качеството и дизайна на марката. Името на марката означава „Качество и количество“. Това означава, че комбинират тези черти, като произвеждат качествени часовници, използвайки японска изработка в количества за хора по целия свят.


Часовници Q&Q –  елегантна колекция CE01J

За да не пропуснем и дамите с по делови стайлинг с предпочитания за множество функции е време да предложим и дамски елегантни часовници Q&Q CE01J https://alltime.bg/catalogsearch/result/?q=CE01J  Колекцията е една от предпочината в женската аудитория, понеже дизайна на часовника е елегантен и компактен. Моделът е с акценти от инкрустирани кристали разположени върху корпуса и разполага с множество функции, с което улеснява вашето ежедневие в този забързан свят.

Дамските елегантни часовници от серията се предлагат в основни три цвята актуални за тази година – златист, розовозлатист и сребрист. В следващите линкове ще ви предложим търсетите комбинации от дамските часовници Q&Q CE01J :

Q&Q CE01J211YQ&Q CE01J002YQ&Q CE01J000Y
Основни предимства на колекция Часовници Q&Q CE01J

Характеристиките на дамската серия часовници Q&Q CE01J, с които впленяват всичките си собственици са:

  • 2 год. Гаранция на батерията и механизма
  • Размер на корпуса 38 мм
  • Изработени са от висококачествена благородна стомана
  • Водоустойчивост 5 bara
  • Моделите разполагат с допълнителен мултифункционален дисплей със следните функции: дата, ден от седмицата и 12/24 часов формат за второ време

Представената колекция в статията дамски часовници Q&Q CE01J, можете да закупите при нас, в онлайн магазин за оригинални часовници https://alltime.bg/ на цени започващи от 86.00лв., с възможност за безплатна доставка до офис на Еконт, с опция преглед и тест преди заплащане.

Харесайте нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/watches.alltimebg