Дамски часовници Q&Q – Нова ежедневна колекция QZ67J

БНП

Париба

**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Дамски часовници Q&Q – Нова ежедневна колекция QZ67J

Дамски часовници Q&Q – Нова ежедневна колекция QZ67J

Дамски часовници Q&Q - За марката

 Марката е създадена през 1976г. чрез износ на механични часовници. Днес са глобална марка часовници, която продава в над 120 страни. Успехът на Q&Q през последните 40 години се дължи на качеството и надеждността на марката. Името на марката означава „Качество и количество“. Това означава, че комбинират тези черти, като произвеждат качествени, надеждни часовници, използвайки японска изработка в количества за хора по целия свят. От годината на създаване на марката до ден днешен са разпродадени и обичани над 500 милиона Q&Q часовника по целия свят. В допълнение към тяхната философия „Радост“ може да се намери и в предлаганите от нас дамски часовници. Предлагайки голям избор от дизайни и колекции, можете да намерите часовник, който да отговаря на всички ваши изисквания, чувства и поводи. Всичките предлагани дамски часовници на марка Q&Q, можете да разгледате в нашия онлайн магазин https://alltime.bg/chasovnici/womens-watches.html?manufacturer=106


Дамски ежедневни часовници Q&Q – колекция QZ67J

Днес ще ви запознаем с най-актуалната дамска колекция часовници за 2021г. на марка Q&Q QZ67J https://alltime.bg/catalogsearch/result/?q=QZ67J  дамски часовници, която се отличава с абсолютно нова визия, като производителите залагат на най новите тенденции за пролет/лято 2021г. Дамските часовници QZ67J са изработени в три основни цвята – златист, розовозлатист и сребрист. Акцента се спира в свежия флорален циферблат, с които няма да останете незабелязани.

Моделите часовници са подходящи както за ежедневно носене, така и за парти вечери. Бестселърите на колекцията дамски часовници QZ67J са :

Q&Q QZ67J001YQ&Q QZ67J201YQ&Q QZ67J031Y
Основни предимства на дамската колекция ежедневени часовници Q&Q QZ67J
  • Основните характеристика на дамската серия часовници Q&Q QZ67J са:
  • 2 год. Гаранция на механизна и батерията на часовника
  • Размер на корпуса 36мм
  • Изработени са от висококачествена метална сплав
  • Водоустойчивост 3bara
  • Удобно и лесно регулиране на варижката

Представената колекция в статията дамски ежедневени часовници Q&Q QZ67J, можете да закупите при нас, в онлайн магазин за оригинални часовници https://alltime.bg/ на цени започващи от 50.00лв., с възможност за безплатна доставка до офис на Еконт, с опция преглед и тест преди заплащане.

Харесайте нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/watches.alltimebg