G-SHOCK представя нова серия полупрозрачни мъжки часовници за 2021г.

БНП

Париба

**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

G-SHOCK представя нова серия полупрозрачни мъжки часовници за 2021г.

G-SHOCK представя нова серия полупрозрачни часовници за 2021г. Днес Casio

G-SHOCK ОТКРИВА НОВА СЕРИЯ НА ПОЛУПРОЗРАЧНИ МЪЖКИ МОДЕЛИ ЧАСОВНИЦИ

Днес Casio https://alltime.bg/chasovnici/mens-watches.html?manufacturer=70 обновява новата си гама G-shock https://alltime.bg/catalogsearch/result/?q=G-Shock&manufacturer=70с поразителни полупрозрачни корпуси и каишки. Предлагат се в прозрачни сиви цветови схеми. Най-новите часовници споделят силата и дизайна на най-популярните базови модели на G-SHOCK: GA2000, GA900, GA110 и DW5600, GA700, GA2100 за серията. Всеки часовник в новия прозрачен стил е изграден с помощта на полупрозрачни смолисти части, което предлага елегантна и привличаща вниманието актуализация на оригиналните модели. По отношение на дизайна на сивата серия, GA-2000SKE-8A https://alltime.bg/casio-g-shock-ga-2000ske-8a-m-zhki-chasovnik.html разполага с здрав карбонов предпазен калъф с двойна LED светлина и Super Illuminator, докато GA-900SKE https://alltime.bg/casio-g-shock-ga-900ske-8a-m-zhki-chasovnik.html разполага със 7-годишна батерия и GA110SKE-8A https://alltime.bg/casio-g-shock-ga-110ske-8aer-m-zhki-chasovnik.html с магнитно съпротивление. И трите модела са оборудвани с цифрово-аналогови циферблати.

Новите модели също са оборудвани с технологията G-SHOCK, включително:

-         Устойчивост на удар

-         200M водоустойчивост

-         LED светлина (Super Illuminator Double LED на GA2000SKE-8A)

-         Ежедневна аларма (и) (1 аларма за отлагане)

-         Хронометър

-         Таймер за обратно броене

-         Пълен автоматичен календар

-         Световно време: 29-31 часови зони / 27 градове + UTC

Всички модели мъжки часовници Casio G-Shock, може да закупите при нас, в онлайн магазин за оригинални часовници https://alltime.bg/ , с безплатна доставка до офис на Еконт, с опция преглед и тест и две години гаранция на батерията и механизма. Предлагаме вариянт и на изплащане с 0% лифва към TBI.
Харесайте нашата Facebook страница ALLTIME.bg, където също може да направите поръчка на лично съобщение.