Най добрият избор за Часовник според вашата зодия!

БНП

Париба

**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Най добрият избор за Часовник според вашата зодия!

Най добрият избор за Часовник според вашата зодия!

Какъв тип часовник е подходящ за всяка зодия?

Намирането на перфектният Часовник понякога е трудна задача! Много често това може да се окаже истинско предизвикателство. Някои търсят в Часовника качество, удобство и сигурност, за това искат да направят най добрият избор, което често води до множество и дълги колебания.  Други пък, не толкова претенциозни, търсят нещо, което просто да им показва часа! От който и тип хора да сте, все пак има момент на търсене и избор на перфектият Часовник!

С тази статия ще се опитаме поне малко да ви помогнем в избора за най подходящият Часовник за вас, според зодията ви!

ОВЕН

Не само, че това е първата зодия в зодиака, а и хората под знака на Овен успяват винаги да са първи в начинанията си. Те са личности с необикновен характер, справят се с лекота в трудни ситуации и умеят да запазят хладнокръвие. Подходящият тип Часовник за представителите на тази зодия трябва да е уникален, елегантен и отличаващ се, също като самите тях. Да е висококачествен, издръжлив, практичен и с по изчистен дизайн. Такива модели Часовници предлага марката Daniel Klein. И тъй като предпочитаният цвят на Овен е червен, ви представяме два много стилни Часовника в червен цвят на марката Daniel Klein:

Мъжки часовник Daniel Klein Premium DK.1.12335-6 - вижте модела тук.

Дамски часовник Daniel Klein Premium DK.1.12432-6 - вижте модела тук.

ТЕЛЕЦ

Представителите на тази зодия са известни със своя инат, трудолюбие и търпение. Те са спокойни и уверени, обичат да си угаждат и знаят как да постигат целите си. Телците са естети и много ценят красивото, за това идеалният Часовник за тях трябва да е изискан и впечатляващ. Да е класически, изчистен и елегантен. И понеже един от предпочитаните цветове на Телците е син, ви представяме два много красив модела на марката Pierre Lannier в синята гама:

Мъжки часовник Pierre Lannier Impulsion 230D466 – вижте модела тук

Дамски часовник Pierre Lannier Elegance Cristal 105J966 – вижте модела тук

БЛИЗНАЦИ

За тях е известен факта, че са много нерешителни и колебливи личности. Това само по себе си прави всеки техен избор много труден. Но пък са изпълнени с голяма творческа енергия и са изключително позитивни. Макар избора за Часовник да не е много лесен, едно е сигурно, че ще бъде най добрия. Подходящият Часовник за представителите на тази зодия трябва да е спортно-елегантен, универсален модел, с кожена или полимерна каишка. За дамите идеалният модел е с флорални мотиви. Това, което ви предлагаме са два модела на марката Lee Cooper. Единият е в любимия на зодия Близнаци цвят – жълт, а другият е с красиви флорални мотиви за дамите:

Мъжки часовник Lee Cooper Classic Multifunction LC06977.654 – вижте модела тук

- Дамски часовник Lee Cooper Elegance LC06787.438 – вижте модела тук

РАК

Представителите на зодия Рак са изключително потайни и са хора с огромно въображение. Раците са всеотдайни, грижовни и емоционални. Обичат семейният уют и са отдадени изцяло на хората които обичат. Те са традиционалисти и когато си избират Часовник, определящ фактор, с който да бъде привлечено тяхното внимание е той да е изискан и естетически издържан. С малък и изчистен циферблат, с метална верижка. Такъв модел Часовници предлага марката Fossil. Представяме ви два модела с акценти в синьо - един от любимите цветове на зодия Рак:

Мъжки часовник Fossil The Minimalist FS5377 – вижте модела тук

- Дамски часовник Fossil Scarlette ES4901 – вижте модела тук

ЛЪВ

Хората под знака на зодия Лъв, са може би най човечните и честни от всички в зодиака. Те са изключително сърцати и великодушни. Излъчват увереност, достойнство и благородство. Часовника, който най много би паснал на тази царствена осанка трябва да е луксозен, пищен, вдъхващ респект и увереност. Лъвовете са любители на златистите нюанси, кристалите и големите циферблати. За тях, Часовника трябва да е преди всичко модерен. Такива модели предлага марката Casio. Тези два уникални модела ще ви смаят с визия и качество:

Мъжки часовник Casio G-Shock GM-110G-1A9ER – вижте модела тук

- Дамски часовник Casio Sheen SHE-3068PG-4AUER – вижте модела тук

ДЕВА

Това е най земният знак от всички. Представителите на зодия Дева са трудолюбиви, отлични организатори, имат бистър и бърз ум и не обичат недомлъчките. Умеят много добре да планират, подреждат и класифицират всичките си задачи. Изключително точни и прецизни хора са, за това идеалният Часовник за тях трябва да е на първо място надежден, издържлив и практичен. Девите не обичат пищността. За тях, най добрият модел трябва да е изчистен, със стандартни функции и в по неутрални цветове. Такива Часовници предлага марката Pierre Cardin:

Мъжки часовник Pierre Cardin Pigalle Plissée CPI.2006 – виж модела тук

- Дамски часовник Pierre Cardin Belleville Monogram CBV.1502 – виж модела тук

ВЕЗНИ

Везните са любезни и възпиани личности. Те са весели и обичат да са заобиколени само от позитивни хора. Стремят се винаги да изглеждат добре и полагат доста грижи за външния си вид. Часовника за тях е важен аксесоар и трябва да е изискан и стилен. Да е бляскав, комбинация от няколко материала, със златисти и сребристи елементи, но да не е претрупан, всичко да е в умерени комбинации, перфектно балансирани. Подходящи Часовници,  отговарящи на вкуса на представителите на зодия Везни е тип Скелетон. Представяме ви точно такива да модела, предлагани от марката Fossil:

Мъжки часовник Fossil Townsman ME1138 – вижте модела тук

- Дамски часовник Fossil Vintage Muse ME3152 – вижте модела тук

СКОРПИОН

Характерно за представителите на зодия Скорпион е самообладанието, което им е и най силната черта в характера. Те са искрени, но и доста наивни. Скорпионът е много страстна натура и умее да постига целите си с лекота. Обичат да са забелязвани и да привличат внимание. Перфектния Часовник трябва да е диазйнерски, внушителен и да допълва неговата атрактивна визия. Да е с голям циферблат, да има цветни акценти и камъни. Такива са Часовниците на дизайнерската марка Michael Kors и ще ви представим два модела, които ще ви впечатлят:

Мъжки часовник Michael Kors Theroux MK8666 – вижте модела тук

- Дамски часовник Michael Kors Runway MK6714 – вижте модела тук

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са много духовити и интересни личности. Те са изключително добродушни, но в стремежа си да направят нещо добро и мило много често оплескват и най простата ситуация. Славят се с гъвкав ум и са много забавни хора. Що се отнася до външния вид, те са перфекционисти. Имат идеална визия и стил за всеки повод, както в ежедневието и спорта, така и в изисканите вечери, и точно за това те не могат да се задоволят с един стил Часовник. В тяхната колекция трябва да има от всички видове модели – спортен, спортно-елегантен и луксозен. Ще ви представим няколко модела от макрата Lee Cooper, които идеално ще допълнят перфектана визия на Стрелеца.

Спортен Мъжки часовник Lee Cooper  Originals ORG05407.621 – вижте модела тук

Спортно-елегантен Мъжки часовник Lee Cooper The Originals F20330/2 – вижте модела тук
Елегантен Мъжки часовник Lee Cooper Classic LC06839.090 – вижте модела тук

Спортен Дамски часовник Lee Cooper Originals ORG05204.621 – виж модела тук

Спортно-елегантен Дамски часовник Lee Cooper Elegance LC06801.030 – виж модела тук
Елегантен Дамски часовник Lee Cooper Elegance LC06938.110 – вижте модела тук

КОЗИРОГ

Характерни черти на представителите на зодия Козирог са сериозност, строга дисциплина и меланхолия. Те винаги тежат на мястото си и обичат точността. Дисциплинирани и точни личности са. Не обичат да прахосват пари на вятъра и точно за това за тях идеалният Часовник трябва да е преди всичко практичен, издръжлив, в класически стил и с полезни функции. Те биха се спрели на скъп и масивен Часовник, но не за да парадират с него, а за да го носят дълги години. Точно такива са Часовниците, които предлага марката Casio, която няма аналог на пазара, както по дизайн, така и по издръжливост. Ето и два модела, които е много възможно да станат любими на Козирозите:

Мъжки часовник Casio G-Shock Mudmaster GG-B100-1BER – вижте модела тук

Дамски часовник Casio Baby-G BA-110CH-1A – вижте модела тук

ВОДОЛЕЙ

Водолеят излъчва загадачност и в отнесеният му поглед винаги се крие нещо недостъпно. Той е независим, обича да анализира всичко и се стреми да гледа само в бъдещето. Представителите на тази зодия са креативни, нестандартни и често привличат внимание с външния си вид, защото за повечето хора той е неприемлив. Това пък ги прави уникални и щури и точно такъв тип Часовник ще пасне идеално на Водолеите. Моделите от марката Jowissa са точно такива – уникални и привличащи погледа от растояние. Представяме ви два вариянта, към които няма да останете равнодушни:

Мъжки часовник Jowissa LeWy 15 J7.113.L – вижте модела тук

Дамски часовник Jowissa Magic Facet J5.664.M – вижте модела тук

РИБИ

Рибите обичат буквално да се посят по течението. Големи чаровници са и около тях има мистичен магнетизъм. Те са свободолюбиви и искрени и обожават да пазарят дрехи и аксесоари. Всяко нещо което е бляскаво и пищно силно ще привлече вниманието на представителите на зодия Риби. Такъв трябва да е и подходящия Часовник за тях, като е добре той да е по опростен от към функции и екстри. Задължително е материалът, от който е изработен да е естествен – естествена кожа, естествени камъни и т.н. Точно такива са Часовниците на марката Festina:

Мъжки часовник Festina Automatic F16975/1 – вижте модела тук

Дамски часовник Festina Lady F16605/1 – вижте модела тук

Още модели Часовници от опоменатите марки, както и много други, може да разгледате и закупите при нас, в онлайн магазин за оригинални часовници https://alltime.bg/ , с безплатна доставка до офис на Еконт, с опция преглед и тест и две години гаранция на батерията и механизма. Предлагаме вариянт и на изплащане с 0% лифва към TBI. 

Харесайте нашата Facebook страница ALLTIME.bg, където също може да направите поръчка на лично съобщение.