Какъв часовник да изберем спрямо модните тенденции през 2020 г.?

БНП

Париба

**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Какъв часовник да изберем спрямо модните тенденции през 2020 г.?

Изборът на един от най-стилните аксесоари, а именно часовникът, не е толкова просто решение, както ни се струва. Естествено, всеки от нас има индивидуален вкус, но примесен с актуалните за годината модни тенцендии, един такъв аксесоар може да внесе онзи липсващ елемент в желаната визия.

Часовникът е аксесоар, който не се износва в рамките на един моден сезон, но както забелязваме тенденциите се повтарят, а всеки от нас е любител на някои определени такива. На пазара вече се предлагат толкова различни дизайни, от които всеки може да открие подхождащия му. Вижте какви ще са актуалните цветове, декорации и покрития през 2020 г., които биха помогнали при избора на прилежащия на вкуса Ви часовник, с който да отразите своята уникалност.

Цветовете на 2020 г.

Сребърният цвят се оказва, че ще е тотален хит през новата година, най-вече при бижутата и аксесоарите. Съответно това веднага ще рефлектира и върху облеклата, чрез което ще можете идеално да съчетаете визията си.

Ярко зеленият цвят също ще е сред основните предпочитания на модните дизайнери. Тук не става въпрос за неоново зелено, а по-натурален нюанс, придаващ естествен вид на цялостното ни излъчване.

Другият преобладаващ цвят ще е този между горчица и злато. Много специфичен цвят, който ще вкара нотката класика, която подхожда на всяка натура.

Модните декорации

Както споменахме, модата се повтаря непрекъснато и не ни учудва, че на върха отново ще са дизайните на точки. Перфектно може да комбинирате такъв часовник с риза или чанта, но не прекалявайте. Използвайте ги като акцент, а не като основен мотив.

Друг тотален хит, през 2020 г., ще са декорациите на цветя. Такива ще намерите единствено при дамските часовници, разбира се, които ще откроят желаната нежност, присъща на всяка дама.

Покрития, актуални през новата година

До скоро на мода бяха матовите покрития, но тази година нещата ще са много по-различни. С пълна сила тази година навлизат камъните, блясъкът и брокатът. Тази тенденция ще стигне дори и до козметиката, така че лесно ще съчетаете своя часовник, с новото си червило или сенки за очи.

Не се чудете повече, а се впуснете смело в изпипаните дизайнерски предложения и изразете себе си, чрез най-важния аксесоар, който всеки трябва да притежава – часовника.