Мъжки часовници Q&Q – Нова елегантна колекция A476

БНП

Париба

**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Мъжки часовници Q&Q – Нова елегантна колекция A476

Мъжки часовници Q&Q – Нова елегантна колекция A476

Мъжки часовници Q&Q - За марката

  Q&Q означава „Качество и количество“. Това означава, че производителите са заложи в мъжките часовници качествени и разнообразни модели, използвайки японска изработка. Независимо дали желаете този моден аксесоар на вашата ръка в офиса, за разходка или за вечерно парти от широката гама мъжки часовници на марка Q&Q ще намерите подходящ избор. Марката Q&Q се предлага на пазара от 1976г. насам и вече се предлага в над 120 страни, по доказани проучвания от фирмата са достигнали до 500 милиона доволни клиени. Мъжки часовници на марка Q&Q, можете да намерите в следните стилове: ежедневни, спортни и елеганти.

Часовници Q&Q – колекция A476

Няма как да пропуснем да не ви запознаем и с най-новата елегантна серия мъжки часовници за сезон пролет/лято 2021г. Q&Q Collection A476 https://alltime.bg/catalogsearch/result/?q=A476

Колекцията мъжки часовници Q&Q A476 се отличава със стилна и запомняща се визия. Предлага се в 5 цвята, изключително подходящо и за най изтънчения вкус. Като най предпочитани цветови комбинации мъжки часовници от серията Q&Q A476 са:

Q&Q A476J402YQ&Q A476J402YQ&Q A476J412Y

Основни предимства на колекция Часовници Q&Q A476 
  • Основните характеристики на елегантната серия мъжки часовници Q&Q Collection A476 са:
  • Изработени са изцяло от висококачествена метална сплав
  • Размер на корпуса 42мм.
  • Водоустойчивост 5 bara
  • Показател за дата
  • Фосфоресциращи стрелки
  • Сигурно закопчаване тип: Безопасно чрез бутони

Представената колекция в статията мъжки часовници Q&Q A476, можете да закупите при нас, в онлайн магазин за оригинални часовници https://alltime.bg/ на цени започващи от 51.00лв., с възможност за безплатна доставка до офис на Еконт, с опция преглед и тест преди 

Харесайте нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/watches.alltimebg